Táboroztatási támogatás

A Tiszaújvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala értesíti a lakosságot, hogy természetbeni ellátásként táboroztatási támogatásban részesülhet az a tiszaújvárosi lakóhellyel rendelkező gyermek, illetve 23. életévét be nem töltött nagykorú személy, aki Tiszaújváros Önkormányzata által fenntartott alap- és középfokú oktatási intézmény nappali tagozatán tanul és az intézmény által szervezett nyári táboroztatásban vesz részt. Felhívjuk a támogatást kérők figyelmét, hogy a kérelem a táboroztatási támogatásra történő jelentkezést követően nyújtható be. A táboroztatási támogatás megállapításáról a polgármester dönt. A támogatás iránti kérelmeket formanyomtatványon kell benyújtani, amelyek beszerezhetőek - Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálati csoportja (Bethlen Gábor út 7.)

  • Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási és Pedagógiai-Szakmai Szolgáltató Intézmény, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat (Alkotmány köz 2.)
  • Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium (Munkácsy út 13.)
A kérelmek elbírálásához szükséges dokumentumok:
  • a kérelem benyújtását megelőző hónap nettó jövedelmére vonatkozó igazolások (munkabér, munkanélküli ellátás, gyes, gyed, nyugdíj, gyermektartásdíj, ösztöndíj stb.)

A kérelmek 2011. március 31-ig nyújthatók be a Polgármesteri Hivatalban.

 

tabor