Közlemény - Tiszaújváros Kártyák

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Tiszaújváros várossá nyilvánításának 50. évfordulója alkalmából a Tiszaújváros Kártyák megújult arculattal kerülnek kibocsátásra. A jelenleg használatban lévő Tiszaújváros Kártyák érvényessége 2016. március 31. napján lejár, az új kártyával április 1. napjától vehetők igénybe a kedvezmények.

Az új Tiszaújváros Kártya első alkalommal ingyenesen kerül kiadásra, elvesztése, megrongálódása esetén azonban az újonnan igényelt kártya előállításának költségeit a kártya használójának meg kell térítenie. A kártya a jogosultság fennállása esetén öt évig lesz érvényes, nem kell évente érvényesíteni.

Az új kártyát tiszaújvárosi lakóhellyel rendelkező, vagy Tiszaújváros Város Önkormányzatának tulajdonában lévő lakást szolgálati jelleggel bérlő magánszemély, illetve ez utóbbi magánszeméllyel jogszerűen együttlakó hozzátartozó igényelheti.

A jogosultak az új Tiszaújváros kártya iránti igényüket 2016. február 1. napjától a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálati irodájában nyújthatják be. Az igénylőlapok benyújtása során – a jogosultság megállapítása érdekében - a személyazonosság igazolására alkalmas és a lakcímet igazoló hatósági igazolvány, valamint a szolgálati jelleggel bérelt lakás esetén a bérlet igazolására alkalmas okmány szükséges.

docIgénylőlap - pdfIgénylőlap